Voimaa ruuasta -viikko

Vuonna 2022 Voimaa ruuasta -viikkoa vietetään viikolla 5 (31.1.- 6.2). Tämän vuoden teemana on ikäihmisen hyvä ravitsemus ja lihasvoima.

Viikon tavoitteena on muistuttaa ruokailun ja ravitsemuksen tärkeydestä ikäihmisen arjessa. 

Järjestämme tiistaina 1.2. klo 10.00 maksuttoman webinaarin, joka on suunnattu kotona asuvien ikäihmisten hyvinvoinnin ja ravitsemuksen edistämiseen. Lisätietoja webinaarista: https://www.gery.fi/hankkeet/voimaaruuasta/voimaa-ruuasta-webinaarit/

Viikon viettoon voivat osallistua kaikki ikäihmisten hyvästä ravitsemuksesta ja lihasvoiman ylläpitämisestä kiinnostuneet. Jaa sosiaalisessa mediassa, miten hyvä ravitsemus ja lihasvoima näkyy arjessasi tai miten huolehdit hyvästä ravitsemuksesta ja lihasvoimasta. Kannusta mukaan kavereita käyttämällä hashtageja: #voimaaruuasta #ikäihmiset #lihasvoima #ravitsemus

Meiltä voit tilata viikon teemaan sopivia esitteitä jaettavaksi:

  • Proteiiniesite
  • Proteiinitesti
  • Välipalavinkkiesite
  • Ikäruokahankkeessa 2.0 tuotettu Ravitsemusopas ikääntyneille

Esitteet ovat maksuttomia Geryn jäsenille sekä Varsinais-Suomen ja Etelä-Karjalan alueen toimijoille. Muissa tapauksissa tiedustele pakettihintaa.

Esitteitä on saatavissa rajoitettu määrä. Jätä esitetilaus sähköpostitse Enable JavaScript to view protected content. viimeistään pe 21.1.22.