Jäsenille

Geryn jäseneksi voivat liittyä niin ikäihmiset, ammattilaiset kuin yhteisöt. Jäseniä on Geryssä hieman yli 200, ja yhteisöjäseniä on noin 50. 

Hyvä Gery:n jäsen, kutsu yhdistyksen kokouksiin

Vuosikokous to 28.4. klo 17 on peruuntunut ja siirtynyt tiistaille 17.5. klo 17.00. Kokouksessa käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Lisäksi päätetään sääntöihin tehtävistä muutoksista.

Ilmoittautumiset kokouksiin: Enable JavaScript to view protected content.

Kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä zoom-linkin kautta.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Merja Suominen, p. 050 584 1995,
Enable JavaScript to view protected content.
 

__________________________________________________________________________________________

Jäsenetuna lähetämme liittyville jäsenille aikaisemmin ilmestyneet lehdet ja esitteet sekä linkit tuotettaviin videoihin. Lisäksi voimme lähettää erikseen sovittavan määrän painettuja esitteitä ohjausta ja neuvontaa varten.

Voimaa ruuasta -lehden julkaiseminen neljä kertaa vuodessa päättyi vuoden 2020 lopussa. Jatkossa pyrimme tuottamaan myös uutta jäsenmateriaalia.

Jäsenmaksu on 30 € vuodessa, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät saavat alennuksen jäsenmaksusta, se on heille 20 €.

Yhteisöjäsenet saavat Gerystä asiantuntijapalveluita. Yhteisöjäsenyyden hinta on 150 euroa vuodessa. Liittymisvuonna yhteisöjäsenen etuihin kuuluu maksuton asiantuntijaluento sovitusta aiheesta. Muihin etuihin kuuluu edullinen näytteilleasettajahinta koulutuspäivä Ravitsemusfoorumiin sekä alennus osallistujahintaan sekä muu yhteistyö.

Muista päivittää muuttuneet yhteystietosi meille!