Jäsenille

Geryn jäseneksi voivat liittyä niin ikäihmiset, ammattilaiset kuin yhteisöt. Jäseniä on Geryssä hieman yli 200, ja yhteisöjäseniä on noin 50. 

Hyvä Gery:n jäsen, kutsu yhdistyksen kokouksiin

Vuosikokous järjestettiin 17.5.2022 klo 17.00. Kokouksessa käsiteltiin säännöissä määrätyt asiat. Lisäksi päätettiinn sääntöihin tehtävistä muutoksista.

__________________________________________________________________________________________

Gery ry Jäsenedut

Jäsenetuna lähetämme liittyville jäsenille aikaisemmin ilmestyneet lehdet ja esitteet sekä linkit tuotettavaan videomateriaaliin. Jäsenillämme on pääsy myös suljettuun videomateriaaliin. Lisäksi jäsenemme ovat oikeutettuja erikseen sovittavan määrän painettuja esitteitä ohjausta ja neuvontaa varten. Jäsenenämme pääset osallistumaan vuosittaiseen Ravitsemusfoorumiin edulliseen jäsenhintaan. 

Voimaa ruuasta -lehden julkaiseminen neljä kertaa vuodessa päättyi vuoden 2020 lopussa. Tuottamamme materiaali painottuu nykyään esitteisiin ja sähköisiin sisältöihin.

Jäsenmaksu on 30 € vuodessa. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät voivat liittyä jäseneksi alennettuun 20 € hintaan. 

Yhteisöjäsenet saavat Gerystä esitemateriaalin lisäksi asiantuntijapalveluita. Yhteisöjäsenyyden hinta on 150 € vuodessa.
Liittymisvuonna yhteisöjäsenetuihin kuuluu maksuton asiantuntijaluento sovitusta aiheesta.
Muihin etuihin kuuluu edullinen näytteilleasettajahinta koulutuspäivä Ravitsemusfoorumiin, alennus osallistujahintaan sekä muu yhteistyö.

Lisätietoja saat Enable JavaScript to view protected content..

Muista päivittää muuttuneet yhteystietosi meille!