Gery tarjoaa koulutusta

Yhdistys tarjoaa luentoja ja ravitsemuskoulutusta ikääntyneiden ryhmille sekä ikääntyneiden parissa työskentelevälle ammattihenkilöstölle.

Koulutuskalenteri 2020


Uudet ikääntyneiden ruokasuositukset

Tiistaina 21.4.2020 klo 13.00-16.00

Koulutus on suunnattu ympärivuorokautisen hoidon hoiva- ja ruokapalveluhenkilöstölle.

Paikka: Malmin kauppatie 26, 3.kerros, Helsinki

Hinta: 110 e, sis. kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalin

Sisältö koostuu luennoista, hyvistä käytännöistä ja työpajatyöskentelystä:

  • Ravitsemuksen erityispiirteet ja ruokailun toteuttaminen ympärivuorokautisessa hoidossa
  • Ravitsemuksen arviointi
  • Ruokailuympäristö
  • Tehostettu ruokavalio
  • Erityisruokavaliot

Ilmoittautumiset sähköisesti 14.4 mennessä sähköisellä lomakkeella.


Uudet ikääntyneiden ruokasuositukset

Keskiviikkona 3.6.2020 klo 13.00-16.00

Koulutus on suunnattu kotona asuvien ikääntyneiden kanssa työskenteleville.

Paikka: Malmin kauppatie 26, 3.kerros, Helsinki

Hinta: 110 e, sis. kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalin

Sisältö koostuu luennoista, hyvistä käytännöistä ja työpajatyöskentelystä:

  • Ravitsemuksen erityispiirteet, erityisruokavaliot, tehostettu ruokavalio ja ruokailun tukeminen kotona asuvilla ikääntyneillä
  • Ateria- ja kauppapalvelut
  • Yhdessä syöminen
  • Ravitsemuksen arviointi

Ilmoittautumiset sähköisesti 27.5. mennessä sähköisellä lomakkeella.


Ravitsemusfoorumi torstaina 10.9.2020 klo 9-16 Helsingissä Pasilassa

Ravitsemusfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa ikääntyneiden ravitsemukseen, toimintakykyyn, liikuntaan ja tutkimuksiin liittyen. Teemana on ravitsemus ja aivoterveys.

Ohjelma tarkentuu kevään aikana.

Ilmoittautumiset sähköisesti 1.9. mennessä. Ilmoittautumislomake avataan myöhemmin.


Gery tarjoaa koulutusta ja konsultointia tilauksesta

Kysy luentoja ja kurssien järjestämistä toiminnanjohtaja ETT Merja Suominen, sähköposti: Enable JavaScript to view protected content.

Luennot

  • Ravinnon tarve ja ravitsemustila ikääntyessä
  • Ravitsemushoito suositusten valossa
  • Räätälöity ravitsemushoito kotona asumisen tukena
  • Ravitsemuksen merkitys ja erityispiirteet vanhainkodeissa ja pitkäaikaishoidossa
  • Ravitsemustilan arviointi ja mittarit
  • Muistisairaan ravitsemus

Koulutusta yksiköille

  • Ikääntyneen ravitsemuksen arviointi, ennakkotehtävä puretaan koulutuksessa
  • Ravitsemushoidon kehittäminen moniammatillisena yhteistyönä

Koulutusta kunnille

  • Räätälöityä koulutusta kuntien kotihoidon ja pitkäaikaishoidon henkilöstölle sekä vapaaehtoistoiminassa toimiville

Neuvonta ja ohjaus

  • Yksilöllistä ravitsemusohjausta ja -neuvontaa ravitsemustieteen asiantuntijoilta
  • Ryhmätoiminta
  • Ruoanvalmistuskursseja ja luentoja ikääntyneiden ryhmille