Gery tarjoaa koulutusta

Yhdistys tarjoaa luentoja ja ravitsemuskoulutusta ikääntyneiden ryhmille sekä ikääntyneiden parissa työskentelevälle ammattihenkilöstölle.

Koulutuskalenteri 2020


Uudet ikääntyneiden ruokasuositukset

Tiistaina 21.4.2020 klo 13.00-16.00

Koulutus on suunnattu ympärivuorokautisen hoidon hoiva- ja ruokapalveluhenkilöstölle.

Paikka: Malmin kauppatie 26, 3.kerros, Helsinki

Hinta: 110 e, sis. kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalin

Sisältö koostuu luennoista, hyvistä käytännöistä ja työpajatyöskentelystä:

  • Ravitsemuksen erityispiirteet ja ruokailun toteuttaminen ympärivuorokautisessa hoidossa
  • Ravitsemuksen arviointi
  • Ruokailuympäristö
  • Tehostettu ruokavalio
  • Erityisruokavaliot

Ilmoittautumiset sähköisesti 14.4 mennessä sähköisellä lomakkeella.


Uudet ikääntyneiden ruokasuositukset

Keskiviikkona 3.6.2020 klo 13.00-16.00

Koulutus on suunnattu kotona asuvien ikääntyneiden kanssa työskenteleville.

Paikka: Malmin kauppatie 26, 3.kerros, Helsinki

Hinta: 110 e, sis. kahvitarjoilun ja koulutusmateriaalin

Sisältö koostuu luennoista, hyvistä käytännöistä ja työpajatyöskentelystä:

  • Ravitsemuksen erityispiirteet, erityisruokavaliot, tehostettu ruokavalio ja ruokailun tukeminen kotona asuvilla ikääntyneillä
  • Ateria- ja kauppapalvelut
  • Yhdessä syöminen
  • Ravitsemuksen arviointi

Ilmoittautumiset sähköisesti 27.5. mennessä sähköisellä lomakkeella.


Ravitsemusfoorumi torstaina 10.9.2020 klo 9-16 Helsingissä Pasilassa

Ravitsemusfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa ikääntyneiden ravitsemukseen, toimintakykyyn, liikuntaan ja tutkimuksiin liittyen. Teemana on ravitsemus ja aivoterveys ja puhujina mm. laillistettu ravitsemusterapeutti Anette Palssa ja tutkijatohtori Jenni Lehtisalo, FINGER-tutkimuksesta.

Ohjelma tarkentuu kevään aikana.

Ilmoittautumiset sähköisesti 1.9. mennessä. Ilmoittautumislomake avataan myöhemmin.


Gery tarjoaa koulutusta ja konsultointia tilauksesta

Kysy luentoja ja kurssien järjestämistä toiminnanjohtaja ETT Merja Suominen, sähköposti: Enable JavaScript to view protected content.

Luennot

  • Ravinnon tarve ja ravitsemustila ikääntyessä
  • Ravitsemushoito suositusten valossa
  • Räätälöity ravitsemushoito kotona asumisen tukena
  • Ravitsemuksen merkitys ja erityispiirteet vanhainkodeissa ja pitkäaikaishoidossa
  • Ravitsemustilan arviointi ja mittarit
  • Muistisairaan ravitsemus

Koulutusta yksiköille

  • Ikääntyneen ravitsemuksen arviointi, ennakkotehtävä puretaan koulutuksessa
  • Ravitsemushoidon kehittäminen moniammatillisena yhteistyönä

Koulutusta kunnille

  • Räätälöityä koulutusta kuntien kotihoidon ja pitkäaikaishoidon henkilöstölle sekä vapaaehtoistoiminassa toimiville

Neuvonta ja ohjaus

  • Yksilöllistä ravitsemusohjausta ja -neuvontaa ravitsemustieteen asiantuntijoilta
  • Ryhmätoiminta
  • Ruoanvalmistuskursseja ja luentoja ikääntyneiden ryhmille