Geryn asiantuntijat tarjoavat koulutusta
Ravitsemusfoorumi järjestetään 15.9.2022 virtuaalisena.
Ravitsemusfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa ikääntyneiden ravitsemukseen, hyvinvointiin, toimintakykyyn, liikuntaan ja tutkimuksiin liittyen. Tarkempi ohjelma julkaistaan kevään aikana.
Hinta: 60 € ja se sisältää luentomateriaalin. Jäsen- ja opiskelijahinta 40 €. Laskutetaan jälkikäteen.
Kysy ryhmäalennuksia.
Koulutuskalenteri 2022
Kysy tarjousta yksikkökohtaista koulutusta varten! Verkkotietoisku voidaan pitää zoomin välityksellä tai yksikössä käytössä olevan sovelluksen kautta.
Pyrimme pitämään aikaisemmin suunnitellut koulutukset ympärivuorokautisen hoidon hoiva- ja ruokapalveluhenkilöstölle sekä kotona asuvien ikääntyneiden kanssa työskenteleville myöhemmin ilmoitettuna aikana lähikoulutuksena. Silloin sisältö koostuu luennoista, hyvistä käytännöistä ja työpajatyöskentelystä:
- Ravitsemuksen erityispiirteet ja ruokailun toteuttaminen ympärivuorokautisessa hoidossa
- Ravitsemuksen arviointi
- Ruokailuympäristö
- Tehostettu ruokavalio
- Erityisruokavaliot
- Ravitsemuksen erityispiirteet, erityisruokavaliot, tehostettu ruokavalio ja ruokailun tukeminen kotona asuvan arjessa
- Ateria- ja kauppapalvelut
- Yhdessä syöminen
Gery tarjoaa koulutusta ja konsultointia tilauksesta
Kysy luentoja ja kurssien järjestämistä toiminnanjohtaja ETT Merja Suominen, sähköposti: Enable JavaScript to view protected content.
Luennot
- Ravinnon tarve ja ravitsemustila ikääntyessä
- Ravitsemushoito suositusten valossa
- Räätälöity ravitsemushoito kotona asumisen tukena
- Ravitsemuksen merkitys ja erityispiirteet vanhainkodeissa ja pitkäaikaishoidossa
- Ravitsemustilan arviointi ja mittarit
- Muistisairaan ravitsemus
Koulutusta yksiköille
- Ikääntyneen ravitsemuksen arviointi, ennakkotehtävä puretaan koulutuksessa
- Ravitsemushoidon kehittäminen moniammatillisena yhteistyönä
Koulutusta kunnille
- Räätälöityä koulutusta kuntien kotihoidon ja pitkäaikaishoidon henkilöstölle sekä vapaaehtoistoiminassa toimiville
Neuvonta ja ohjaus
- Yksilöllistä ravitsemusohjausta ja -neuvontaa ravitsemustieteen asiantuntijoilta
- Ryhmätoiminta
- Ruoanvalmistuskursseja ja luentoja ikääntyneiden ryhmille