Ravitsemusfoorumi

Ravitsemusfoorumi järjestetään virtuaalisena torstaina 9.9.2021

Tervetuloa ravitsemusfoorumiin torstaina 9.9. 2021!

Ravitsemusfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa ikääntyneiden ravitsemukseen, toimintakykyyn, liikuntaan ja tutkimuksiin liittyen. Teemoina ovat tänä vuonna mm. ravitsemushoito ikäihmisen hyvinvoinnin tukena hoivassa, PROMISS-tutkimuksen tuloksia proteiinivälipalojen vaikutuksesta yli 70-vuotiaiden proteiinin saantiin ja toimintakykyyn sekä syömisen hallinta virtuaalisen ÄHKY-palvelun avulla.

Ravitsemusfoorumi 2020

Geryn Ravitsemusfoorumi järjestettiin 10.9.2020 etänä. Foorumiin osallistui ilahduttavasti 350 ikäihmisten ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta.

Foorumin teemoina olivat muun muussa Ikäihmisten uudet 2020 julkaistut ruokasuositukset ja uusimmat tutkimusten tuulet eläkeiän kynnyksellä olevien ja ikäihmisten hyvästä ravitsemuksesta. Lisäksi foorumissa nostettiin esille tunnesyömisen ja tietoisuuden merkitystä ruokailussa ja hyvinvoinnissa sekä muistisairaiden ravitsemuksen tukemiseen liittyviä keskeisiä asioita.

Kiitämme kaikkia osallistumisesta ja aktiivisuudesta foorumissa.

Ravitsemusfoorumi on ammattilaisille suunnattu koulutuspäivä, jonka teemoissa keskitytään ikääntyneiden terveyden edistämiseen, kuten ravitsemukseen, liikuntaan ja yhdessä tekemiseen. Alan asiantuntijat luennoivat omista tutkimushankkeistaan tai vievät tutkimustuloksia käytännön vinkeiksi ja jakavat uusinta tietoa koulutuspäivässä.

Osallistujia ovat terveydenhuollon, ravitsemuksen ja hoivan ammattilaiset, opettajat ja muut toimijat, jotka ovat kiinnostuneita ikääntyneiden hyvinvoinnista.