Voimaa ruuasta -webinaarit

Voimaa ruuasta -webinaareja järjestetään ravitsemus- ja hyvinvointi -teemoilla. Maksuttomat, kaikille avoimet webinaarit ovat suunnattu kotona asuville ikäihmisille. Mukaan voi osallistua etäyhteydellä yksin, kumppanin tai ystävien kanssa. Omaisena voi suositella webinaaria läheiselle ikäihmiselle ja osallistua yhdessä hänen kanssaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomaan Voimaa ruuasta -webinaariin ti 31.10. klo 10–11.00. Webinaarissa puhumme uusista pohjoismaisista ravitsemussuosituksista ja mitä on hyvä huomioida ikääntyneen näkökulmasta. Voit myös esittää kysymyksiä Geryn asiantuntijoille.

Webinaari toteutetaan etäyhteydellä. Webinaariin pääset liittymään linkillä: https://us06web.zoom.us/j/86451743525

Webinaariin pääset osallistumaan Zoom-etäyhteydellä alla olevien ohjeiden mukaisesti:

1. Klikkaa yllä olevaa Zoom-linkkiä webinaarin alkamisajankohtana (n. klo 9.45 tiistaina)

2. Linkin klikkaus avaa selaimen, jossa ohjeistetaan lataamaan Zoom-ohjelmisto (Zoom_launcher.exe). Ohjelman latauduttua asenna se koneellesi klikkaamalla Zoom_launcher.exe tiedostoa.

3. Voit myös osallistua webinaariin selaimen kautta, ilman Zoom-ohjelmiston lataamista. Jos osallistut selaimella, on suositeltavaa avata linkki Google Chrome -selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita nimesi tai nimimerkkisi osallistujanimeksi webinaariin ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Syksyn 2023 webinaarit:

ti 5.9. klo 10–11.00 Voimaa välipalasta -hyvät vinkit ikääntyneille

ti 31.10. klo 10–11.00 Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset 2023 - mitä uutta ikäihmisille?

ti 12.12. klo 10–11.00 Ravitsemus ja mielen hyvinvointi