Gery ry on valittu vuoden 2022 Ravitsemusteoksi

Gery ry ja voimaaruuasta.fi-sivusto on valittu vuoden 2022 Ravitsemusteoksi!  Ravitsemusterapeuttien yhdistys pitää Gery ry:n toimintaa ikääntyvän väestön ravitsemustilan ja hyvinvoinnin tukemiseksi erinomaisena ja vaikuttavana Ravitsemustekona.

Otamme Geryssä tunnustuksen kiitollisena vastaan. Jatkamme monipuolista ja vaikuttavaa työtä ikääntyneiden hyvän ravitsemuksen edistämiseksi. Hyvällä ravitsemuksella ja riittävällä proteiinin saannilla on keskeinen merkitys ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisen, lihaskadon ehkäisyn, aivoterveyden edistämisen ja hyvinvoinnin kannalta. Tutkimustieto aiheesta on viime vuosina lisääntynyt ja on entistä vahvempaa näyttöä ravitsemustilan heikkenemisen ehkäisyn merkityksestä ikäihmisten kotona asumisen tukena.

Ikääntyneille suunnattuun voimaaruuasta.fi-sivuston sisältöön voi tutustua: https://www.voimaaruuasta.fi/

Innostavia ruokaohjevideoita ja tietoiskuja löytyy YouTube-kanavalta: https://www.youtube.com/channel/UCV4d4lCdVij7CTf-hzJnDIw

Geryn julkaisuvalikoima löytyy täältä: https://www.gery.fi/julkaisut/esitteet/

Ravitsemusterapeuttien yhdistys valitsee vuosittain Ravitsemusteon, jolla nostetaan esille teko tai työ, jolla merkittävästi edistetään tai on edistetty hyvää ravitsemusta, ravitsemushoitoa tai ravitsemusasiantuntijoiden tunnettuutta. Yhdistyksen hallitus tekee valinnan jäseniltä tulleiden ehdotusten perusteella.