Tulossa etäkoulutus ammattilaisille: Muistisairaan ikäihmisen ravitsemus ja ruokailun tukeminen

Gery järjestää ammattilaisille suunnatun etäkoulutuksen muistisairaan ikäihmisen ravitsemuksesta ja ruokailun tukemisesta torstaina 19.3.2026 klo 12-15.50.
Koulutuksessa käsitellään muistisairauden aiheuttamien muutosten ja oireiden vaikutusta ruokailuun sekä ravitsemukseen. Saat käytännönläheistä tietoa muistisairaan ikäihmisen ravitsemuksen erityispiirteistä ja ruokailun toteutuksesta. Koulutus on suunnattu koti-, hoiva- ja sairaalaympäristöissä työskenteleville ammattilaisille.

Ohjelma:

12.00 Tervetuloa koulutukseen
12.05 Ravitsemus muistisairaan hyvinvoinnin tukena – mitä suositukset kertovat?
Heini Karp, ETT, ravitsemusasiantuntija, Gery ry
12.30 Muistisairaan ihmisen tarvelähtöinen ruokailu 
Ulla Eloniemi-Sulkava, Gerontologian dosentti, FT, erikoissairaanhoitaja 
13.15 Virkistymistauko
13.30 Muistisairaan ihmisen ruokailun tukeminen eri toimintaympäristöissä, osa 1 
Taina Semi, Sote-kulttuurin kehittäjä, muistityön fasilitaattori, tietokirjailija 
14.30 Kahvitauko
14.45 Muistisairaan ihmisen ruokailun tukeminen eri toimintaympäristöissä, osa 2
Taina Semi, Sote-kulttuurin kehittäjä, muistityön fasilitaattori, tietokirjailija
15.45 Koulutuksen päätös

Hinta:
• Early bird 80€ (15.1.2026 asti), sen jälkeen 90€
• Geryn jäsenille early bird 70€ (15.1.2026 asti), sen jälkeen 80€
 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 19.2. mennessä!