Voimaa ja iloa ruuasta valmennukset

Geryn Voimaa ruuasta -toiminnassa on pandemian aikana toteutettu Voimaa ja iloa ruuasta -valmennuksia etäyhteydellä syksyn 2020 aikana. Valmennuksissa on perehdytty monipuolisesti ravitsemuksen ja hyvinvoinnin teemoihin. Voimaa ja iloa ruuasta-valmennukset ovat joulutauolla. Informoimme kevään valmennuksista ensi vuoden alussa 3.2.2021 kansallisilla ravitsemustreffeillä. 

Gery ry järjestää helmikuun alussa Voimaa ruuasta -viikon. Viikolla toteutetaan ikäihmisille ja ikäihmisten parissa työskenteleville avoimia virtuaalisia ravitsemustreffejä. Voimaa ruuasta -viikon päätapahtuma kansalliset ravitsemustreffit järjestetään 3.2.2021 klo 10 alkaen verkossa. Ravitsemustreffeillä keskustellaan ajankohtaisista ravitsemus- ja hyvinvointiteemoista. Ravitsemustreffien kesto on noin puolitoista tuntia.

Lisätietoa ja liittymislinkin löydät www.gery.fi etusivulta tammikuun 2021 aikana. Mukaan voi liittyä yksin, puolison tai ystävän kanssa ja pienellä ryhmällä.

Gery ry edistää ikäihmisten hyvää ravitsemusta, toimintakykyä ja osallisuutta muun muassa valmennusten, viestinnän ja tutkimuksen avulla.

Mikäli sinulla tulee lisäkysymyksiä voit soittaa puh. 0442400609 tai lähettää sähköpostia Enable JavaScript to view protected content..

Voit antaa palautetta syksyn 2020 valmennuksista tämän linkin kautta. Kehitämme tulevia valmennuksia palautteiden pohjalta.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLUTEzE4TGmwoDMuzQD5rIjLatNG2PocC1Q3BxNSqcWIESpg/viewform?usp=sf_link