Tule meille töihin!

Työnkuvaan kuuluu muun muassa älypuhelinsovelluksen avulla tehtävää elintapaohjausta, ikääntyvien ruoka- ja ravitsemusryhmien ohjausta sekä erilaista koulutusta ja muuta asiantuntijatyötä. Hae viimeistään 17.6.

Haussa ryhmänohjauksesta innostuva ravitsemusasiantuntija!

Gery ry hakee neljän hengen tiimiinsä TtM-, ETM- tai vastaavan tutkinnon suorittanutta ravitsemustieteilijää osa-aikaiseen työsuhteeseen äitiys- ja perhevapaan ajaksi.

Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä hyvinvointia ruuan ja ravitsemuksen avulla sekä liikuntaan kannustamalla. Toiminnan kohderyhmänä ovat ikääntyvät sekä heidän hyvinvoinnistaan huolehtivat. Gery kouluttaa, ohjaa ryhmiä, viestii ja tutkii. Geryn toimitilat sijaisevat Helsingissä Ylä-Malmilla.

Työnkuvaan kuuluu muun muassa älypuhelinsovelluksen avulla tehtävää elintapaohjausta, ikääntyvien ruoka- ja ravitsemusryhmien ohjausta sekä erilaista koulutusta ja muuta asiantuntijatyötä.

Arvostamme ryhmänohjaustaitoja ja -kokemusta elintapamuutosten ohjaamisessa, laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyttä sekä joustavaa asennetta ja oma-aloitteista työotetta.

Työsuhde on määräaikainen (perhevapaan sijaisuus) ja alkaa kesän jälkeen sovitusti tehtävään valitun henkilön kanssa. Työsuhde on osa-aikainen (50 %) ja se sisältää matkustamista kotimaassa.

Lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi pian, viimeistään 17.6.2018 osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.. Teemme haastattelut kesäkuun aikana ja voimme aloittaa ne ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja ETT Merja Suominen p. 050 584 1995 tai Enable JavaScript to view protected content.