Geryn asiantuntijat tarjoavat koulutusta

Koulutuskalenteri 2024

Ravitsemusfoorumi järjestetään torstaina 26.9. 2024 virtuaalisena.

Ravitsemusfoorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa ikääntyneiden ravitsemukseen, hyvinvointiin, toimintakykyyn, liikuntaan ja tutkimuksiin liittyen. Katso tarkempi ohjelma: ilmestyy kevään 2024 aikana.

Hinta: 70 € ja se sisältää luentomateriaalin. Jäsen- ja opiskelijahinta 45 €. Laskutetaan jälkikäteen.

Yli 5 hengen ryhmille 20% ryhmäalennus. Kysy tarjousta isoille ryhmille.

Ravitsemusfoorumin 2023 ohjelma


Geryn ravitsemusasiantuntijat tarjoavat luentopalveluja niin livenä, kuin etänä! Verkkotietoisku voidaan pitää zoomin välityksellä tai yksikössä käytössä olevan sovelluksen kautta. Pyydä tarjous Enable JavaScript to view protected content.

Räätälöimme koulutukset esimerkiksi ympärivuorokautisen hoidon hoiva- ja ruokapalveluhenkilöstölle sekä kotona asuvien ikääntyneiden kanssa työskenteleville:

  • Ravitsemuksen erityispiirteet ja ruokailun toteuttaminen ympärivuorokautisessa hoidossa
  • Ravitsemuksen arviointi
  • Ruokailuympäristö
  • Tehostettu ruokavalio
  • Erityisruokavaliot
  • Ravitsemuksen erityispiirteet, erityisruokavaliot, tehostettu ruokavalio ja ruokailun tukeminen kotona asuvan arjessa
  • Ateria- ja kauppapalvelut
  • Yhdessä syöminen

 

Gery tarjoaa koulutusta ja konsultointia tilauksesta

Kysy luentoja ja kurssien järjestämistä toiminnanjohtaja ETT Merja Suominen, sähköposti: Enable JavaScript to view protected content.

Luennot

  • Ravinnon tarve ja ravitsemustila ikääntyessä
  • Ravitsemushoito suositusten valossa
  • Räätälöity ravitsemushoito kotona asumisen tukena
  • Ravitsemuksen merkitys ja erityispiirteet vanhainkodeissa ja pitkäaikaishoidossa
  • Ravitsemustilan arviointi ja mittarit
  • Muistisairaan ravitsemus

Koulutusta yksiköille

  • Ikääntyneen ravitsemuksen arviointi, ennakkotehtävä puretaan koulutuksessa
  • Ravitsemushoidon kehittäminen moniammatillisena yhteistyönä

Koulutusta kunnille

  • Räätälöityä koulutusta kuntien kotihoidon ja pitkäaikaishoidon henkilöstölle sekä vapaaehtoistoiminassa toimiville

Neuvonta ja ohjaus

  • Yksilöllistä ravitsemusohjausta ja -neuvontaa ravitsemustieteen asiantuntijoilta
  • Ryhmätoiminta
  • Ruoanvalmistuskursseja ja luentoja ikääntyneiden ryhmille